Inscripció al tornei

Bases del torneig

1. Torneig de partides blitz, obert a tots els jugadors que disposin de la llicència federativa en vigor.

2. Vàlid pel còmput d’elo FIDE en la modalitat Blitz i elo català ràpid (mitja K).

3. Sistema de joc, es jugarà un suís a 9 rondes a un ritme de 3 minuts + 2 segons d’increment per jugada.

4. Lloc i data, el torneig es disputarà el 30 de desembre a les 10:00 h en el local de joc del club d’Escacs Molí Nou situat en el carrer Pau Casals, 7 (Casal de Barri) de Sant Boi de Llobregat,, i l’horari serà el següent:

9:00 h fins a les 9:45 h Confirmació i pagament d’inscripcions
10:00 h Comença la primera ronda
13:00 h Entrega de trofeus

IMPORTANT: Els jugadors han de confirmar la seva inscripció abans de les 9:45 h en el local de joc.

5. Inscripcions, la quota d’inscripció serà de 7 euros. Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador www.escacsmolinou.com o per telèfon o WhatsApp al:

Sr. Francesc Garnica 651 422 671
Sr. Albert Ferrándiz 660 543 304

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club, elo fide blitz, fide o català ràpid en el seu defecte i codi. Rebreu un e-mail de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades.
Es pot fer el pagament de la inscripció mitjançant un ingrés al compte de Banc Sabadell 2081-0059-57-0000109531 (abans del 27 de desembre), indicant “TORNEIG NADAL” i el nom i cognoms del/s participants, o el mateix dia en la sala de joc abans de les 9:45 h.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.

Les inscripcions no es consideraran en ferm, fins al moment que s’hagi efectuat el pagament dels drets.

La inscripció al torneig implica la acceptació de les presents bases i en el seu defecte s’aplicaran les Lleis dels Escacs de la FIDE.

6. Raking inicial, es farà per la llista de ELO BLITZ FIDE a 1 de Desembre.

7. Reglament de joc, s’aplicaran les Lleis dels Escacs de la FIDE i també s’aplicaran les Regles dels Escacs Llampec, Blitz Chess en FIDE.

8. Arbitratge:  L’àrbitre principal serà Josep Maria Jordan (AC).

Les decisions de l’arbitre principal sobre les regles del joc seran inapel·lables.

9. Director del torneig: Mario Iniesta Perez

10. Premis

Classificació General
Campió 100 € + Trofeu
2n 60 € + Trofeu
3r 40 € + Trofeu
4t 20

 

Trams d’elo
Campió Segon
TRAM A 2199-2050 30 € + Trofeu 15
TRAM B 2049-1900 30 € + Trofeu 15
TRAM C 1899-1750 30 € + Trofeu 15
TRAM D Fins a 1749 30 € + Trofeu 15

 

Millor veterà (més de 60 anys) Trofeu
Millor local Trofeu

Els premis no són acumulables i la pertinença a un tram o un altre de premis vindrà indicat pel ranking inicial. Excepció dels jugadors que no tinguin elo FIDE Blitz o FIDE, se’ls convalidarà el Elo català ràpid menys 100 punts.

En cas dels premis en metàl·lics dels trams de ELO són tancats. És a dir, cada jugador solament aspira als premis del seu tram exceptuant els premis generals.

11. L’organització es reserva el dret a modificar aquestes bases.

12. Dispositius electrònics: Durant la partida, un jugador té prohibit tenir telèfon mòbil i/o altres mitjans de comunicació electrònics a la sala de joc. Si és evident que un jugador porta un dispositiu d’aquest tipus a la sala de joc, perdrà la partida. L’adversari guanya.
A conseqüència de la novetat de la normativa i, ja que la FIDE permet que les bases estableixin una sanció que sigui menys greu, en aquest cas s’aplicarà pèrdua de la partida en cas de dispositiu encès o que emeti algun so, i advertència en cas d’estar apagat. El jugador que, tenint la seva partida en joc, sigui sorprès utilitzant dispositius electrònics que permetin algun tipus d’ajuda escaquística (ordinadors, PDA o similars) seran expulsats directament de la competició, sense dret a reemborsament de cap quantitat econòmica. Igualment, en cas de sospita o denúncia, negar-se a complir els requeriments arbitrals comportarà l’expulsió. En qualsevol cas, la infracció reincident pot comportar penalitzacions més severes per a l’infractor.

13. Desempats, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats:

• Buchholz -1
• Buchholz Total
• Buchholz Mitjà

Un cop acabada la darrera ronda del torneig se sortejarà l’ordre dels tres primers desempats. En el cas de persistir l’empat, s’aplicarà l’acumulatiu fins a les darreres conseqüències, el nombre de victòries i el sorteig per aquest ordre. En les partides no jugades se les aplicarà l’ajust FIDE d’oponent virtual.

Inscripció al Torneig

Llistat d’Inscrits al Torneig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *