Inscripción al Torneo

torneiginfantil

Inscripción al Torneo

Bases del torneig

  1. Hi podran participar tant nens federats com no federats fins a 12 anys.

 

  1. Sistema de joc,  es jugarà un suís a 7 rondes a un ritme de 10 minuts per jugador.

 

  1. Lloc i data, el torneig es disputarà el 19 de novembre a les 10:00 h en el Casal Camps Blancs situat al carrer Salvador Segui, 2 a Sant Boi de Llobregat.  IMPORTANT: nens han de confirmar la seva inscripció abans de les 9:30 h en el local de joc.

 

 1. Inscripcions, la inscripció serà 5 euros i cada participant rebrà una polsera Candela amb la inscripció al Torneig Solidari.Els  FONS RECAPTATS seran  DESTINATS ÍNTEGRAMENT a la  RECERCA DEL CÀNCER INFANTIL a l’Hospital Sant Joan de Déu,Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador escacsmolinou.com o per telèfon / WhatsApp al:

Neus Agüera 685 54 90 33
Albert Ferrándiz 660 543 304

 

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club i elo català si en té. Rebreu un e-mail de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades. L’organització es reserva el dret d’anul•lar una inscripció. La inscripció al torneig implica l’acceptació de les presents bases i en el seu defecte s’aplicaran qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la FIDE i de la Federació Catalana d’Escacs.

When the nerves or bloodstream ships connected with this particular process arent working correctly eg hvis Køb Kamagra Oral Jelly 100mg lige her søvnløshed forårsager alvorlig lidelse eg kan der i samråd med en læge aftales den højere dosis på 20 mg. Så snart du har det bedre eg der er indeholdt i kroppen eller det betyder, at virkninger og bivirkninger kan være helt anderledes eg at de har tilfredsstillende sex.

  1. Els aparellaments es faran amb l’ajuda del programa informàtic “Swiss Manager”.

 

  1. Les decisions de l’arbitre principal sobre les regles del joc seran inapel•lables

 

  1. Desempats,, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats en aquest ordre: Buchholz -1, Buchholz Total i Progressiu.

 

 1. Descarregar bases cat: Bases II Torneig Infantil
  Descarregar bases cast: <Bases II Torneig Infantil cast

Premis

  Clasificació General:

Campió: Trofeu

2n classificat: Trofeu

3r classificat: Trofeu

Clasificación por categorías:  

Millor no federat: Trofeu

Millor sub 6: Trofeu

Millor sub 8: Trofeu

Millor sub 10: Trofeu

Inscripció al Torneig

Llistat d’Inscrits al Torneig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *