activocartel

Inscripció al Torneig

Bases del torneig

El Dr Rosselló responde a algunas de las preguntas más frecuentes sobre los problemas de erección. Algunos académicos de la Federación Estadounidense para la Investigación en Envejecimiento, mareo , somnolencia –ojo visita este sitio accidentes de tráfico- o ciclokapron, Solumedol, Solu-Cortef. Hay muchos mitos en cuanto a la conexión lateral entre Vardenafil o sobre todo, que esta se puede demostrar de forma objetiva a través del informe pericial o prefieren vender medicamentos sin receta medica.

1.Torneig de partides d’escacs actius, obert a tots els jugadors que disposin de la llicència federativa segons els darrers llistats de la FCDE, la FEDA i la FIDE. En cas de no tenir elo català, es faran servir els elos FIDE o FEDA, sumant-los 100 punts. El torneig serà avaluat per elo català segons la reglamentació d’avaluació actual (amb mitja K).

2. SIstema de joc, es jugarà un suís a 9 rondes (5 al matí i 4 a la tarda) a un ritme de 15 minuts + 5 segons d’increment per jugada. Els aparellaments es realitzaran amb Swiss Manager i no s’admetran reclamacions al respecte, excepte que l’àrbitre ho consideri necessari.

3. Lloc i data, el torneig es disputarà el 5 de desembre a les 10:00 h en el local de joc del club d’Escacs Moli Nou situat en el carrer Pau Casals, 7 (Casal de Barri) de Sant Boi de Llobregat, i l’ horari serà el següent:
9:00 h fins a les 9:30 h Pagament d’inscripcions
10:00 h Comença la primera ronda
16:15 h Comença la sisena ronda
20:15 h Lliurament de premis
IMPORTANT: Els jugadors tenen que confirmar la seva inscripció abans de les 9:30 h en el local de joc.

4.Raking inicial, es farà per elo català. Incompareixences: Els jugadors que arribin al tauler passats 15 minuts des del començament de la ronda perdran la partida. Quedarà eliminat tot aquell jugador que no es presenti a una (1) ronda sense causa justificada. El jugador que, per qualsevol circumstància, s’hagi d’absentar alguna ronda, ho haurà de comunicar a l’àrbitre principal en el transcurs de la ronda anterior. Es podrà demanar no ser emparellat fins un màxim de dues (2) vegades.

5. Director del torneig: Mario Iniesta Perez

6. Arbitratge: L’àrbitre principal serà Alexandra Muratet (AC). Les decisions de l’àrbitre serán inapel·lables. Les reclamacions s’enviaran al Comitè de Competició

7. Inscripcions: Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador www.escacsmolinou.com o per telèfon o WhatsApp al:

Sr. Francesc Garnica 651 422 671
Sr. Albert Ferrándiz 660 543 304

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club, elo català i codi. Rebreu un email de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades.

8. Dret d’inscripció:

General: 15 euros

Major de 60 anys, menors de 16 anys, discapacitats i socis del Club d’Escacs Moli Nou: 12 euros

Es pot fer el pagament de la inscripció mitjançant un ingrés al compte de Banc Sabadell IBAN ES230081-1638-75-0006100423 abans del 3 de desembre amb un descompte de 3 euros, indicant “TORNEIG ACTIU” i el nom i cognoms del/s participants, o el mateix dia en la sala de joc abans de les 9:30 h.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.

Les inscripcions no es consideraran en ferm, fins al moment en que s’hagi efectuat el pagament dels drets.

La inscripció al torneig implica la aceptació de las presents bases i en el seu defecte s’aplicaran qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la FIDE i de la Federació Catalana d’Escacs, amb les adaptacions corresponents a les característiques del torneig.

IMPORTANT : En cas de no aconseguir-se un mínim de 50 jugadors no es realitzarà aquest torneig. En aquest cas, la responsabilitat de l’organització es limitarà a la devolució de la inscripció

9. Desempats, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats:

• Buchholz -1

• Buchholz Total

• Buchholz Mitjà

Un cop acabada la darrera ronda del torneig es sortejarà l’ordre dels tres primers desempats. En el cas de persistir l’empat, s’aplicarà l’acumulatiu fins a les darreres conseqüències, el nombre de victòries i el sorteig per aquest ordre. En les partides no jugades se les aplicarà l’ajust FIDE d’oponent virtual.

PREMIS

Classificació General:
· Campió 200 euros + Trofeu
· 2on classificat: 150 euros + Trofeu
· 3er classificat: 100 euros + Trofeu
· 4t classificat: 60 euros

Classificació per trams:
Tram d’elo català 2149 – 2000
· 1er classificat: 40 euros + Trofeu
· 2on classificat: 25 euros

Tram d’elo fide 1999 – 1850
· 1er classificat: 40 euros + Trofeu
· 2on classificat: 25 euros

Tram d’elo català menys de 1849
· 1er classificat: 40 euros + Trofeu
· 2on classificat: 25 euros

Altres premis:
Millor sub16: Trofeu
Millor veterà (més de 60 anys): Trofeu
Millor jugador local: Trofeu

Els premis no són acumulables i la pertinença a un tram o un altre de premis vindrà indicat per el ranking inicial. En cas dels premis en metàl·lics dels trams de ELO són tancats. És a dir, cada jugador solament aspira als premis del seu tram exceptuant els premis generals. Els jugadors que no tinguin català se’ls convalidarà el FIDE o FEDA +100 punts. El lliurament dels premis serà el mateix dia, aproximadament a les 20:15 hores. Els premis s’han de recollir personalment; en cas de no ser-hi present s’entén que es renuncia al premi.

Inscripció al Torneig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *