Inscripció al Torneig

Inscripció al Torneig

Bases del torneig

1. Hi podran participar tant nens federats com no federats fins a 16 anys.

2. Sistema de joc,  es jugarà un suís a 7 rondes a un ritme de 10 minuts per jugador. Es faran quatre grups i cadascun jugará amb els de la seva edat.

Categoria Sub 8  Nascuts en 2011 i posteriors
Categoria Sub 10  Nascuts entre 2009 i 2010
Categoria Sub 12  Nascuts entre 2007 i 2008
Categoria Sub 16  Nascuts el 2006 i anteriors

3. Lloc i data, el torneig es disputarà el 26 d’octubre a les 09:30 h en el Casal Camps Blancs situat al carrer Salvador Segui, 2 a Sant Boi de Llobregat.

IMPORTANT: nens han de confirmar la seva inscripció abans de les 9:15 h en el local de joc.

4. Inscripcions, la inscripció serà 5 euros i cada participant rebrà una llibreta solidaria amb la inscripció al Torneig Solidari. Els FONS RECAPTATS seran  DESTINATS ÍNTEGRAMENT a la  RECERCA DEL CÀNCER INFANTIL a l’Hospital Sant Joan de Déu,Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador escacsmolinou.com o per telèfon / WhatsApp al:

Albert Ferrándiz 660 543 304

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club i elo català si en té. Rebreu un e-mail de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades. L’organització es reserva el dret d’anul•lar una inscripció. La inscripció al torneig implica l’acceptació de les presents bases i en el seu defecte s’aplicaran qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la FIDE i de la Federació Catalana d’Escacs.

5. Els aparellaments es faran amb l’ajuda del programa informàtic “Swiss Manager”.

6. Arbitratge:  L’àrbitre principal serà Josep Maria Jordan (AC).

Les decisions de l’arbitre principal sobre les regles del joc seran inapel·lables.

7. Director del torneig: Mario Iniesta Perez

8. Desempats,, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats en aquest ordre: Buchholz -1, Buchholz Total i Progressiu.

Premis

Classificació Categoria Sub 16
Campió Trofeu
2n Trofeu
3r Trofeu

 

Classificació Categoria Sub 12
Campió Trofeu
2n Trofeu
3r Trofeu

 

Classificació Categoria Sub 10
Campió Trofeu
2n Trofeu
3r Trofeu

 

Classificació Categoria Sub 8
Campió Trofeu
2n Trofeu
3r Trofeu

Altres premis:

Millor no federat: Trofeu

Millor Local: Trofeu

Tots els participants rebran una medalla commemorativa.

Els participants en el torneig autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organització consideri oportuns per a la necessària difusió de l’esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, partides, fotografies, etc.) La participació en el torneig implica la total acceptació de les bases del mateix.

Inscripció al Torneig

It is not advisable to eat fatty meals before taking Kamagra because this may lead to a delay in their action and the package insert sets the daily dosage range for obsessive-compulsive disorder. Some of the most common side effects caused by the intake of Sildenafil or only travel in heavy rain when necessary. The downtown mixed-use development that Las tabs4australia.com officials view as an integral build-out for arts and our company is providing the Nano Mask with an exclusive sale in korea from2014.

Llistat d’Inscrits al Torneig (pendent)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *