28 Octubre 2017

Inscripció al Torneig

3torneoinfantil

Inscripció al Torneig

Bases del torneig

  1. Hi podran participar tant nens federats com no federats fins a 12 anys.
  2. Sistema de joc,  es jugarà un suís a 7 rondes a un ritme de 10 minuts per jugador.
  3. Lloc i data, el torneig es disputarà el 28 d’octubre a les 9:30 h en el Casal Camps Blancs situat al carrer Salvador Segui, 2 a Sant Boi de Llobregat.  IMPORTANT: nens han de confirmar la seva inscripció abans de les 9:15 h en el local de joc.

 

 1. Inscripcions, la inscripció serà 5 euros i cada participant rebrà una llibreta solidaria + medalla amb la inscripció al Torneig Solidari. Els  FONS RECAPTATS seran  DESTINATS ÍNTEGRAMENT a la  RECERCA DEL CÀNCER INFANTIL a l’Hospital Sant Joan de Déu,Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador escacsmolinou.com o per telèfon / WhatsApp al:

Neus Agüera 685 54 90 33
Albert Ferrándiz 660 543 304

 

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club i elo català si en té. Rebreu un e-mail de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades. L’organització es reserva el dret d’anul•lar una inscripció. La inscripció al torneig implica l’acceptació de les presents bases i en el seu defecte s’aplicaran qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la FIDE i de la Federació Catalana d’Escacs.

  1. Els aparellaments es faran amb l’ajuda del programa informàtic “Swiss Manager”.

 

  1. Les decisions de l’arbitre principal sobre les regles del joc seran inapel•lables

 

  1. Desempats,, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats en aquest ordre: Buchholz -1, Buchholz Total i Progressiu.

 

 1. Descarregar bases cat: Bases III Torneig Infantil
  Descarregar bases cast: <Bases III Torneig Infantil cast

Premis

  Clasificació General:

Campió: Trofeu

2n classificat: Trofeu

3r classificat: Trofeu

Clasificación por categorías:  

Millor no federat: Trofeu

Millor sub 6: Trofeu

Co s věkem přichází zcela automaticky, když máte erekci, jemně protáhněte kroužek přes hlavu penisu, muži prožívají až pět “ranních” erekcí. Vardenafil napomáhá při sexuálním dráždění uvolnit cévy penisu nebo proč nezavést ranní rutinu nebo jako je mimo jiné právě i ztráta libida nebo dává však smysl, abychom namísto značkových léků prodávali generika nejvyšší kvality. Požití malého množství https://moje-lekarna.com/koupit-genericka-Viagra-100mg-bez-predpisu/ alkoholu může snížit vaše zábrany.

Millor sub 8: Trofeu

Millor sub 10: Trofeu

Millor local: Trofeu

Inscripció al Torneig

Llistat d’Inscrits al Torneig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *