Inscripció al Torneig

torneo_ramos

Bases del torneig

1. Hi podran participar tant nens federats com no federats fins a 12 anys.

2. Sistema de joc, es jugarà un suís a 7 rondes a un ritme de 10 minuts per jugador.

3. Lloc i data, el torneig es disputarà el 17 de juny a les 10:00 h en el Bar Frankfurt Ramos  al carrer Pau Casals, 110 a Sant Boi de Llobregat.

IMPORTANT: Els nens han de confirmar la seva inscripció abans de les 9:30 h en el local de joc.

4. Inscripcions, la inscripció serà gratuïta i cada participant tindrà dret a un esmorçar i  rebrà una medalla i un obsequi al finalitzar el torneig.

Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador escacsmolinou.com o per telèfon/ WhatsApp:

Albert Ferrándiz:  660 543 304

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club i elo català si en té. Rebreu un e-mail de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades. L’organització es reserva el dret d’anul•lar una inscripció. La inscripció al torneig implica l’acceptació de les presents bases i en el seu defecte s’aplicaran qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la FIDE i de la Federació Catalana d’Escacs.

5. Els aparellaments es faran amb l’ajuda del programa informàtic “Swiss Manager”.

6. Les decisions de l’arbitre principal sobre les regles del joc seran inapel•lables.

7. Desempats, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats en aquest ordre: Buchholz -1, Buchholz Total i Progressiu.

 

Premis

  Clasificació General:

Campió: Trofeu

2n classificat: Trofeu

3r classificat: Trofeu

Clasificación por categorías:  

Η δόση μπορεί να αυξηθεί στα 20 mg εάν είναι απαραίτητο ή να ασχοληθείτε με την προσωπική. Μη συζητώντας dikofarmakeio.com το με το γιατρό σας κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας και την ηλικία, το κάπνισμα και τους προδιαθεσικούς παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω ή όχι τόσο μεγάλο καθήκον να παλεύεις και ακόμη και για τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνται.

Millor sub 6: Trofeu

Millor sub 8: Trofeu

Millor sub 10: Trofeu

Inscripció al Torneig

Llistat d’Inscrits al Torneig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *