El passat dissabte al matí, dia 19 de novembre, es va dur a terme al Casal Camps Blancs a Sant Boi de Llobregat el II Torneig Infantil d’Escacs Solidari “Ciutat Cooperativa – Molí Nou”. Un torneig infantil per a nens fins a 12 anys totalment solidari, que el club d’Escacs C.C Moli Nou organitzaba per posar el seu gra de sorra a favor de la recerca del càncer infantil i passar un matí esportiu en un ambient familiar.

Un total de 62 nens i nenes van participar al torneig solidari, on cada nen i nena va rebre una polsera Candela al fer la inscripció. Vam tenir representació de molts clubs i escoles de Sant Boi de Llobregat, pero sobretot destacar la presencia del club d’Escacs Sant Feliu amb la participació de 10 nens.

image2
Sala de joc

Hong Wei Zheng del club Montornes va completar els pronòstics de favorit com a número 1 del ranking inicial i va guanyar el torneig amb 6.5 punts seguits d’Ivan Planella i el jovenet Alex Villa (millor Sub6) amb 6 punts repectivament. El quart classificat va ser Ofer Oren, un nen israelí que el seu pare estava de vacances i no es va voler perdre aquest esdeveniment solidari. Destacar que el jove jugador israelí estava fent un torneig impecable solament cedint taules amb el número 1, pero l’última partida va perdre amb Alex Villa que va jugar la seva millor partida del torneig.

Ferran Moruno del Sitges millor Sub8 i Albert Vidal del Sant Andreu millor Sub10.

image4
Partida Ofer Oren – Hon Wei Zheng

Va ser un exit de participació i venda de polseras Candela a la paradeta que vam fer. Finalment van recaptar 589 euros que van ser destinats integrament a l’Hospital Sant Joan de Dèu.

image3
Polseras Candela

Estem molt agraïts per la resposta i la implicació de tots els pares i mares, delegats de club i com no, de tots els nens i nenes que han fet possible aquest esdeveniment. Gràcies a tots i a totes!!

One thought on “II Torneig Infantil d'Escacs Solidari ‘Ciutat Cooperativa – Molí Nou’

Los comentarios están cerrados.