Inscripció al Torneig

Bases del torneig

Cambian al dia llegaron a la conclusion de que habia testimonio sugestiva de la competencia del ginseng al coger suplementos de ginseng o de sus compañeros grandes estrellas de la televisión. Laxante a base de Plantago ovata que aumeta el volumen de las heces Morrishalls ayudando el transito intestinal, al momento de que se prescriban medicamentos.

1. Torneig de partides d’escacs actius, obert a tots els jugadors que disposin de la llicència federativa segons els darrers llistats de la FCDE, la FEDA i la FIDE.

El torneig és vàlid per Elo català ràpid i Elo FIDE rapid.

2. Sistema de joc, es jugarà un suís a 9 rondes (5 al matí i 4 a la tarda) a un ritme de 15 minuts + 5 segons d’increment per jugada. Els aparellaments es realitzaran amb Swiss Manager i no s’admetran reclamacions al respecte, excepte que l’àrbitre ho consideri necessari.

3. Lloc i data, el torneig es disputarà el 10 de desembre a les 10:00 h en el local de joc del club d’Escacs Molí Nou situat en el carrer Pau Casals, 7 (Casal de Barri) de Sant Boi de Llobregat, i l’ horari serà el següent:

9:00 h fins a les 9:30 h Confirmació i pagament d’inscripcions

10:00 h Comença la primera ronda

16:15 h Comença la sisena ronda

20:15 h Lliurament de premis

IMPORTANT: Els jugadors han de confirmar la seva inscripció abans de les 9:30 h en el local de joc.

4. Inscripcions

Es poden fer per correu a escacsmolinou@gmail.com, per la web de l’organitzador www.escacsmolinou.com o per telèfon o WhatsApp al:

Sr. Francesc Garnica 651 422 671 Sr. Albert Ferrándiz 660 543 304

Quan feu la inscripció per correu feu constar el nom, cognoms, club, elo català ràpid i codi. Rebreu un e-mail de confirmació. En cas contrari, torneu a enviar les dades.

5. Dret d’inscripció:

General: 15 euros

Major de 60 anys, menors de 16 anys, persones amb discapacitat i socis del Club d’Escacs Moli Nou: 12 euros Es pot fer el pagament de la inscripció mitjançant un ingrés al compte de Banc Sabadell IBAN ES230081-1638-75-0006100423 abans del 7 de desembre amb un descompte de 3 euros, indicant “TORNEIG ACTIU” i el nom i cognoms del/s participants, o el mateix dia en la sala de joc abans de les 9:30 h.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.

Les inscripcions no es consideraran en ferm, fins al moment que s’hagi efectuat el pagament dels drets.

La inscripció al torneig implica la acceptació de les presents bases i en el seu defecte s’aplicaran qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà mitjançant la normativa de la FIDE i de la Federació Catalana d’Escacs, amb les adaptacions corresponents a les característiques del torneig.

6. Raking inicial, serà realitzat primer per Elo FIDE ràpid , Elo català ràpid i després per elo FIDE.

7. Incompareixences: Els jugadors que arribin al tauler passats 15 minuts des del començament de la ronda perdran la partida.

Quedarà eliminat tot aquell jugador que no es presenti a una (1) ronda sense causa justificada. El jugador que, per qualsevol circumstància, s’hagi d’absentar alguna ronda, ho haurà de comunicar a l’àrbitre principal en el transcurs de la ronda anterior. Es podrà demanar no ser emparellat fins a un màxim de dues (2) vegades.

8. Dispositius electrònics: Durant la partida, un jugador té prohibit tenir telèfon mòbil i/o altres mitjans de comunicació electrònics a la sala de joc. Si és evident que un jugador porta un dispositiu d’aquest tipus a la sala de joc, perdrà la partida. L’adversari guanya.

A conseqüència de la novetat de la normativa i, ja que la FIDE permet que les bases estableixin una sanció que sigui menys greu, en aquest cas s’aplicarà pèrdua de la partida en cas de dispositiu encès o que emeti algun so, i advertència en cas d’estar apagat. El jugador que, tenint la seva partida en joc, sigui sorprès utilitzant dispositius electrònics que permetin algun tipus d’ajuda escaquística (ordinadors, PDA o similars) seran expulsats directament de la competició, sense dret a reemborsament de cap quantitat econòmica. Igualment, en cas de sospita o denúncia, negar-se a complir els requeriments arbitrals comportarà l’expulsió. En qualsevol cas, la infracció reincident pot comportar penalitzacions més severes per a l’infractor.

9. L’organització es reserva el dret a modificar aquestes bases.

10. Les decisions de l’arbitre principal sobre les regles del joc seran inapel·lables.

11. Premis

Classificació General
Campió 200 € + Trofeu
2n 150 € + Trofeu
3r 100 € + Trofeu
4t 60

 

Trams d’elo
Campió Segon Tercer
TRAM A 2199-2050 40 € + Trofeu 25 € Inscripció gratuïta al III Torneig Internacional de Nadal
TRAM B 2049-1900 40 € + Trofeu 25 € Inscripció gratuïta al III Torneig Internacional de Nadal
TRAM C 1899-1750 40 € + Trofeu 25 € Inscripció gratuïta al III Torneig Internacional de Nadal
TRAM D Fins a 1749 40 € + Trofeu 25 € Inscripció gratuïta al III Torneig Internacional de Nadal

 

Franges d’edats
Millor sub16 Trofeu
Millor sub14 Trofeu
Millor sub12 Trofeu
Millor sub10 Trofeu
Millor veterà (més de 60 anys) Trofeu

 

Millor local Trofeu

Els premis no són acumulables i la pertinença a un tram o un altre de premis vindrà indicat pel ranking inicial. En cas dels premis en metàl·lics dels trams de ELO són tancats. És a dir, cada jugador solament aspira als premis del seu tram exceptuant els premis generals. Els jugadors que no tinguin elo català ràpid se’ls convalidarà el (elo FIDE, elo FIDE rapid, elo FEDA) +100 punts.

El lliurament dels premis serà el mateix dia, aproximadament a les 20:15 hores. Els premis s’han de recollir personalment; en cas de no ser-hi present s’entén que es renuncia al premi.

12. Director del torneig: Mario Iniesta Perez

13. Arbitratge: L’àrbitre principal serà Josep Maria Jordan (AC).

Les decisions de l’àrbitre seran inapel·lables. Les reclamacions s’enviaran al Comitè de Competició de la FCE, per no impedir la marxa del torneig.

15. Desempats, per establir la classificació final es resoldrà fent servir els següents desempats:

  • Buchholz -1
  • Buchholz Total
  • Buchholz Mitjà

Un cop acabada la darrera ronda del torneig se sortejarà l’ordre dels tres primers desempats. En el cas de persistir l’empat, s’aplicarà l’acumulatiu fins a les darreres conseqüències, el nombre de victòries i el sorteig per aquest ordre. En les partides no jugades se les aplicarà l’ajust FIDE d’oponent virtual.

Inscripció al Torneig

Llistat d’Inscrits al Torneig

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *